Počet položek: 0 0 CZK

E.Brhlík,J.Romaňuk Technologie přípravy pokrmů pro II.ročník SOU

Technologie přípravy pokrmů

kliknutím zvětšíte
E.Brhlík,J.Romaňuk Technologie přípravy pokrmů pro II.ročník SOU
ks
Cena: 59 CZK
Sklad:1 ks

E.Brhlík,J.Romaňuk Technologie přípravy pokrmů pro II.ročník SOU

                         

 

Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník SOU učební obor kuchař, číšník, zaměření číšník.

 

Rok vydání: 1984

Počet stran:244

Vazba:tvrdá

Stav: velice dobrý,nepotrhaná nepoškozená listy nevypadávají 

Potřebujete poradit ? E.Brhlík,J.Romaňuk Technologie přípravy pokrmů pro II.ročník SOU

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace